10 мита за рака всеки онкоболен трябва да разбере

Рак,мит, митове,рака,рак,раково,заболяване,онкоболни лечение на рак, раково заболяване

 10 мита за рака

Попадам на тази статия, "10 разбити мита за рака". Вместо да опровергава митове, статията обявяваше всички истини и факти за рака за митове.

Как ракът да не се лекуват със Сода, като можеш да видиш документално видео, как за 3 дни туморът изчезва, и за още 2 дни тъкънта се възстановява. Факта, че т.н. ракови клетки не са болни, а просто едва смогват да се борят с гъбичките, е най-ново научно откритие на Италиански и Германски експерти в онкологията. Оказва се, че в момента в който променят киселинната среда в алкална, моментално клетките зпочват да се снабдяват с нужния им килсород и раковият тумор започва да изчезва. Така че, как токсичните храни да не са от значение? Разбира се че са. Защо този автор оспорва, без доводи и без научни аргументи, дори без да е проучил информацията. Но като стигнах до края на статията стана ясно.

Това са източниците на информацията му; Cancer Research, Science-Based Pharmacy - Точно тези които печелят от 'Химиотерапията', която буквално убива хората. Браво бе!

Разберете, хиляди се лекуват успешно от рак с природни методи. Има книги и безбройни лични свидетелства за това. И обратното, само дни след започване на химиотерапия, човека вече е жив труп - натровен до мозъка на костите - гърчещ се от болки от отровите с които са го напълнили. И имат очи да защитават това?!!! Над 90% от пациентите умират точно поради химиотерапията - която е огрмна, мулти-милионна индустрия.

Всички изследвания сочат, че стресът е главната причина за рака. Оказва се, че ракът лесно се лекува с отстраняването на тази стресова енергия на квантово ниво с т.н. квантов енергиен стик, с който всеки човек може да се самолекува в къщи, без да харчи пари за доктори и лекарства.


Истината за рака обвинена за митове 

Ако потърсите думата „рак“ в Google, ще получите милиони резултати с информация за група заболявания, обединени под името „рак“, отнемащи живота на милиони хора всяка година. По данни на Световната Здравна Организация, през 2012 г. са регистрирани 14 милиона нови случаи на рак, а 8.2 милиона души са изгубили живота си в следствие на онкозаболяване.

Ако потърсите словосъчетанието „лечение на рак“, ще откриете огромна информация. Освен подвеждащата информация от страна на големите корпорации вече може да откриете и много реални свидетелства и факти за бързото и лесно лечение на рака.

Интернет прави разпространението на информация бързо и лесно. Да отсеем истината от мита става все по-лесно. Корпорациите окупирали сектора и печелещи милиарди вече не могат да доминират с пропагандата си. Техния безспорен провал в борбата с това смъртоносно заболяване е по-скоро умишлено глобално престъпление. Междувременно те влагат огромни средства, за да подтиснат истината за ефективните природни методи за лечение.

Нека погледнем защо тези 10 истини за рака им пречат толкова. Защо вместо с  научни доказателства те просто ги обявяват за митове, без дори да са ги разбрали.

1: Ракът е болест на модерното общество


Ракът вероятно е съществувал толкова дълго, колкото и хората но не и в мащабите в които той убива хора днес. Начинът на живот в световен мащаб има огромно значение за появата на онкологични заболявания. Най-големият рисков фактор не е възрастта, защото толкова много хора си отиват страшно млади.

Казват че до голяма степен това се дължи на успехите на науката в борбата с инфекциозните заболявания. Натрупването на повреди в ДНК с приемането на химически лекарства е неизбежно, а именно тези повреди водят след себе си мутации и появата на ракови заболявания.

Следователно, напредъкът на медицината идва с ползите и вредите. Но защо толкова много усилия да не се махат вредните фармацевтични методи за лечение, след като вече знаем пре достатъчно за вредите им. Факт е, че третата водеща причина за смърт са лекарствата. Ясно, защото е огромна индустрия, пък и как биха печелили ако хората спреха да боледуват и да се тъпчат с лекарства.

Несъмнено, начинът на хранене, замърсяването на въздуха, вредните навици (например тютюнопушене) имат значителен принос за големия брой случаи на онкозаболели.
Тютюнопушенето доказано е причинител на около 90% от случаите на рак на белия дроб - един от петте най-разпространени видове рак. В един от шест случая причинителят е инфекциозен агент (например човешкият папиломен вирус (HPV) или бактерията Helicobacterpylori).

Полезното хранене предотвратява рак



Известно е, че боровинки, ябълки или чесън, както и по-екзотичните за страната ни чиа, водорасли или мака имат силен ефект, както за предотвратяването, така и за лечението на рака. Свойствата им не са магически, когато разберем как въздействат на организма няма как да не разберем защо те му помагат в справянето с болестта.

Това означава, че тези храни са полезни или че здравословната, балансирана диета е от централно значение за общото ни здравословно състояние. Приемът на разнообразна храна, витамини, минерали и антиоксиданти е важен и това е доказано в не едно научно изследване.

Развитието на онкологични заболявания не са толкова сложни и комплексни както са ги смятали до сега. Все по чсно осъзнаваме, че дадена храна може да ни предпази от рак. В дългосрочен план, здравословните навици и диета намаляват риска за развитието на много заболявания. За да разберем защо, трябва да разберем как восоко-киселинната или алкалната среда блокират или спомагат функционирането на организма.

„Високо-киселинната“ диета причинява рак

Диета, повишаваща „киселинността“ на кръвта, увеличава риска от поява на злокачествен тумор. Оздравяване на средата може да се постигне с приема на много полезни „алкални“ храни (сурови плодове и зеленчуци например), за сметка на кофеин, рафинирана захар, мляко и др., които увеличават „киселинността“ на организма.

Тове е факт, който не може лековерно да отхвърлите с думите, "Твърде хубаво, за да е истина". Здравословното хранене е от изключително значение за целия организъм, и има достатъчно научни доказателства, че причината е в способността на храните да регулират алкално-киселинния баланс в тялото ни. Но това не става за един ден.

Бъбреците се грижат за стриктната регулация на кръвта. Киселинността и не може да бъде променена, ако просто сте яли веднъж определена храна. Важно е да разберем кога определени храни могат да направят тялото „по-алкално“ или „по-киселинно“. Едва когато сме прекалили, натрупванията са довели до изменения и организма вече не може да се справя с изхвърлянето на натрупаните токсични вещества. Тако то започва да ги складира на дадено място, където се формира тумор. При оперативната намеса обаче се получават разсейки, понеже вместо да се помогне на тялото да се освободи от тези токсини те са били освободени и започват поразителния си ефект.

Като говорим за pH на телесните течности да бъде завишена или занижена, важен е правилния баланс. Но защо Центъра за изследвания на рак заявяват, че няма ясни научни доказателства, че може да бъде причинено от „киселинна“ диета. Не им трябват милиони за това изследване. Защо не са си направили труда да го направят. Защото не им изнася, че това са основните причини за рака, бъбречни заболявания, захарен диабет, белодробни заболявания и др.

Захарта причинява рак


Знае се, че раковите клетки „се хранят със захар“ и пациентите трябва да я изключат напълно от менюто си. Защо? Т.н. Ракови клетки са в постоянна борба с гъбичките и им трябва много енергия. Но докато средата е силно киселинна те не могат да се снабдят с кислород и проблема не се разрешава.

Захарите са известни още с названието въглехидрати, тъй като са молекули, състоящи се от въглерод, водород и кислород. Те снабдяват клетките ни с енергия, но има огромна разлика дали сме си ги набавили от морков, или от шоколад. Едните са естествени другите не се абсорбират напълно и се складират токсини в тялото ни.

Обикновено раковите клетки изискват повече „гориво“, защото се борят с локалния проблем, а и често усвояват глюкозата по различен начин, в сравнение със здравите клетки. Не случайно се нарича „здравословна“ и носи неоспорими ползи.

Ракът е гъбичка - сода бикарбонат е лекът


Тази теория се корени в най-новото научно наблюдение, че „ракът“ в действителност е резултат от гъбички. Те се развиват в организъм със силно киселинна среда, където кислорода трудно достига до болните места.

Причината за рак са гъбичките от рода Candida и туморите са резултат от опитите на тялото да се предпази от гъбичната инфекция. Вече има доказателство, че това е така, но тя трябва да се пребори с дезинформацията, датираща още от началото на 20-ти век.

Кандидозата е разпространена и сред иначе здрави хора и е лечима без сериозни последици за организма. Усложнения може да има в случаи на отслабена имунна система, например при болни от СПИН. С други думи, ракът също започва своето развитие когато имунната система вече дълго се е борила с нездравословната киселинна среда в тялото, а не просто защото няколко дни сме живяли нездравословно.

Според теорията за рака, причинен от гъбички, лечението на рак е лесно и това е промиване или инжектиране на туморите с натриев бикарбонат (известен още като сода бикарбонат или сода за хляб). Идеята е, че сода бикарбонат, чиито водни разтвори са алкални, неутрализира киселинната микросреда на раковите клетки. Не само че подобен метод полезен за лечение на рак, но практиката показва, че за 3 дни може да се промени рН само с пиене на разтворена сода във вода.

В Италия вече успешно се промиват тумори, като ефекта е поразителен. За три дни туморът напълно изчезва, а след броени дни тъкънта напълно оздравява. Поразително! Откривателят показва нагледно гъбичките, както и целия процес на лечение е видео документиран.

 

7: Има чудотворен лек за рак...


Интернет е пълен със статии и клипове за чудотворни лекове на рак. Тук ще спомена обаче начина на лечение на най-същностните причини.

Всички изследвания сочат, че основната причина е не друга, а стресът. Той е главната причина, както за всички други заболявания, така и за раковите. Но днес квантовата физика открива, че стресът също се складира като енергия в тялото. Тази деструктивна квантова енергия в последствие избива в различни болести и проблеми.

В областта на Енергийното лечение отдавна се знае, че ракът лесно се лекува с отстраняването на тази енергия. Но къде да открием хора способни да лекуват енергийно? Днес дори това се оказва много лесно. Квантовите физици разработват т.н. квантов енергиен стик, с който всеки човек може да се самолекува в къщи, без да харчи пари за доктори и лекарства. Цената на един такъв стик е доста по-ниска от това, което повечето пенсионери харчат на месец за лекарства. А Според мен всяко семейство трябва да притежава такава Магическа пръчка в дома си.

 

8: ...Големите фармацевтични компании го държат в тайна


Тайна ли е, че големите фармацевтични компании контролират правителството и правят всичко да не разкриват на хората, че лечението на рак е евтино и леснодостъпно. Идеята не е, че така „силните“ пълнят джобовете си, продавайки на пациентите неефективни медикаменти и лечения. Напротив, химиотерапията е статистически главната причина за смъртните случаи от рак.

Няма съмнение, че фармацевтичната индустрия има сериозни проблеми с корупцията и с прозрачността си - има много книги и документални видеа по темата. Конвенционалната медицина има сериозни проблеми в самата си материалистична философия на лечение, която не разглежда човека като общо функционално цяло, а се занимава основно със симптомите, весто лечението на причините.

10. Лечението на рак убива повече, отколкото помага


Лечението на рака, независимо дали говорим за химиотерапия, хирургическа операция или лъчелечение, е причина за над 90% от смъртните случаи. Страничните ефекти могат да бъдат много тежки. Те неправилно се опитват раковите келтки да бъдат унищожени, вместо да им помогнат.

Самите те твърдят, че лечението не помага, но е най-доброто, на което медицината е способна, и цели поне да облекчи симптомите и удължи продължителността на живота на пациента. Но погледнете един човек диагнозиран с раково заболяване. Преди химиотерапията той изглежда напълно здрав. Само дни след това той е една развалина и дните му са преброени. Когато казват, че болния от рак ще умре до 3 месеца, това е защото горе долу толкова е нужно на химеотерапията, за да го убие.

Оцелелите от химеотерапия са голяма рядкост. За сметка на това, излекуваните по други методи са с хиляди. Там няма странични, вредни и убиващи ефекти. Но въпреки това медицината жестоко преследва другите и заставя пациентите да се подложат на техните убийствени и неправилни методи, носещи само смърт. Кога най-после това криминално престъпление ще бъде осъдено.

Квантово лечение на Стреса, Оттървете се от стреса и болестите

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-посещаваните публикации